Real heeft spijt; Van der Vaart naar Madrid?

Real Madrid heeft spijt van de manier zoals het gisteren heeft gehandeld door Ajax onder druk te zetten om binnen drie uur te beslissen over de transfer van Wesley Sneijder. Dit verklaarde Martin van Geel vanmiddag bij NOS langs de lijn. Van Geel liet tevens weten dat de aktie van Madrid waarschijnlijk te maken heeft met een alternatief scenario van de Madrilenen.

Rafael van der Vaart zou het alternatief zijn voor Madrid, Raffie mag weg bij HSV voor maar 15 miljoen. Dat Madrid bij van der Vaart uitkomt is op zich niet zo verrassend, van der Vaart en Sneijder hebben dezelfde zaakwaarnemer: Soren Lerby. Mocht van der Vaart naar Madrid verhuizen dan vangt Ajax nog een deel van het transfer geld. Dit is dus de ideale transfer, Sneijder blijft en Ajax vangt toch geld!!!!

Related posts