Ajax wil nog voor woensdag twee versterkingen halen: Geruchten over Afel­lay en Aissati

Ajax hoopt met het geld dat de waarschijnlijk zekere transfer van Sneijder binnen brengt binnen enkele dagen twee aankopen te kunnen presenteren, zo meldt De Telegraaf vandaag. Het zou gaan om een middenvelder en een extra aanvaller. In Nederland zagen Ten Cate en zijn scouts geen alternatieven. Dit weekeinde wordt er in Amsterdam al onderhandeld. Op de donderdag ingediende spelerslijst zouden nog twee plekken zijn opengelaten.

Volgens het Eindhovens Dagblad zijn Ibrahim Afel­lay en Ismail Aissati bij Ajax in beeld om mid­denvelder Wesley Sneijder op te volgen. Het management van PSV zou er rekening mee houden dat Ajax binnen­kort een bod wil uitbrengen op (één van) beide spelers. PSV wil de twee talenten uit de eigen oplei­ding niet verkopen. Ronald Koe­man bevestigde gisteren tegenover het Eindhovens Dagblad dat hem geluiden hebben bereikt over een flirt van Ajax met Afellay en/of Aissati

Related posts