Ook Heitinga vind dat er best versterkingen mogen komen

John Heitinga hoopt dat de Ajax-directie haar hand niet op de knip houdt en nog enkele versterkingen binnenhaalt. ,,Ik denk dat we nog wel wat spelers kunnen gebruiken, ook een middenvelder. Tegen Arsenal hebben we kunnen zien dat wanneer er enkele belangrijke spelers wegvallen, onze hele reservebank is gevuld met jeugdspelers”, aldus de verdediger in de nieuwe Sportweek. ,,Die hebben veel talent, maar als je de Champions League in wilt en mee wilt doen om de titel, heb je een zo sterk mogelijke selectie nodig.”

Eerder drong ook coach Henk ten Cate al aan op versterking (zie bericht). Technisch directeur Martin van Geel deelde die mening aanvankelijk niet maar zij onlangs toch ook naar versterkingen uit te kijken maar te weigeren om in paniek allerlei aankopen te doen (zie bericht).

Related posts