NAC toont belangstelling in Lindenbergh

Olaf Lindenbergh staat in de nadrukkelijke belangstelling van NAC Breda, zo meldt de krant BN/De Stem. Lindenbergh mag transfervrij vertrekken uit Amsterdam. Naast Lindenbergh wil NAC ook feyenoord-speler Sebastian Pardo. De club uit Breda zegt de transfers zo spoedig mogelijk af te willen ronden. De huidige trainer van NAC, Ernie Brandts, is nog niet tevreden over het middenveld van NAC en ziet de twee spelers graag naar Breda komen.

Eerder leek Lindenbergh te verhuizen naar NEC maar de Nijmegenaren konden geen accoord met de speler bereiken over diens salariseisen (zie eerdere bericht). Het is ook maar de vraag of NAC beide spelers wèl kan betalen; ,,Aan dit soort spelers hangt een fors prijskaartje”, aldus een voorzichtige Brandts.

Related posts