Van Geel meldt vanavond op SBS 6 nogmaals: ‘Ajax niet in de markt voor Alves’

Zaterdagmiddag wisten wij al exclusief Martin van Geel te citeren die het gerucht dat Ajax in de markt zou zijn voor Afonso Alves ontkende (zie bericht en uitspraak van Van Geel van vanochtend). Van Geel legde voor de camera’s van SBS 6 vanavond nogmaals uit dat daar geen sprake van is. ,,We zijn niet bezig en gaan ook geen poging wagen’, aldus Van Geel. ,,We zijn voor de spitspositie prima voorzien met Huntelaar en Urzaíz als pinchhitter.” De versterking waar de Amsterdammers nog wel naarstig naar op zoek zijn, is een linksbuiten die gelijk in de basis kan beginnen. Luis Suárez is de grootste kandidaat. De Uruguayaan hoopt maandag in een arbitragezaak met FC Groningen een transfer te forceren.

.

Related posts