10 miljoenste bezoeker AjaxF-side.NL verwacht!

Op 2 december 1999 kwam een website tot stand met als doel veel nieuws, achtergrondinformatie, foto’s en alles wat de echte fans ook maar interesseert over ons aller Ajax te melden: AjaxF-side.NL. Een site van en voor de echte Ajax-fans zoals het hoort: Uit een rood-wit hart, kritisch en oprecht. Waren het de eerste weken nog zo’n 100 bezoekers per dag, de laatste maanden heeft de site iedere dag steevast rond de 20.000(!!) hits per dag. Gedurende de afgelopen acht jaar is de site daarmee uitgegroeid tot een van de grootste Voetbalfansites van Nederland, en wat veel belangrijker is: De fans waarderen de site ook als beste Ajaxsite! Onlangs werd deze site namelijk door de Ajaxfans zelf uitgeroepen tot beste Ajax website van afgelopen seizoen (zie bericht)!

Binnen enkele dagen zal weer een unieke mijlpaal bereikt worden: Dan word namelijk de 10 miljoenste bezoeker verwacht sinds die start in 1999. Met dank aan alle bezoekers, en dank aan diegene die op welke wijze dan ook de afgelopen jaren hebben meegewerkt aan dit succes!

Redactie AjaxF-side.NL

Related posts