Van Geel: ‘Alves geen alternatief bij Ajax voor Suarez’

Het Algemeen Dagblad wist vanochtend te melden dat Afonso Alves in beeld is bij Ajax als alternatief voor Suarez (zie eerdere bericht). ,,Onzin”, aldus Martin van Geel in een reactie vanmiddag tegenover onze redactie; ,,Wij zijn inderdaad bezig met twee alternatieven voor Suarez voor de linkerspitspositie maar daar is Alves er geen van”, aldus Van Geel heel duidelijk. Alvez is volgens Van Geel momenteel uberhaupt niet in beeld bij Ajax; ,,Dat zou wellicht pas spelen als bijvoorbeeld een Huntelaar weg zou gaan, maar daar is momenteel geen sprake van”.

Het zou ook vreemd zijn als Ajax wel het gevraagde transferbedrag van Alves (naar verluidt zo’n 15 miljien euro) op tafel zou willen leggen terwijl men voor Suarez niet verder wil gaan dan 6,5 en officieel zelfs slechts 3,5 miljoen euro.

Alves is niet op komen dagen op de training bij SC Heerenveen. Persoonlijke vriend en woordvoerder Wagner Augusto verklaarde tegenover Omrop Fryslân dat inmiddels tien topclubs, waaronder een Nederlandse topclub, zich bij zijn zaakwaarnemer Roberto Tiburcio gemeld hadden. Het AD dacht; ‘een plus een is twee’ en legde direct de link naar Ajax.

Related posts