Gemengde gevoelens bij afscheid Babel en Perez (Incl. foto’s)

Ryan Babel en Kenneth Perez hebben zaterdagavond op het Amsterdam Tournament afscheid genomen van de supporters van Ajax. De spelers brachten verschillende reacties teweeg bij de Amsterdamse aanhang. De naar Liverpool vertrokken Babel kreeg een groot applaus van de toeschouwers. De aanvaller begon op tienjarige leeftijd bij Ajax en speelde de laatste vier seizoenen 73 duels in de hoofdmacht. Perez, die een contract ondertekende bij PSV, werd met gemengde gevoelens begroet. Veel fans floten hem uit, anderen applaudisseerden. De Deen voetbalde 27 competitieduels voor Ajax en maakte twaalf doelpunten.


Foto: Ajax Fotodatabase De Brouwer

Vooral voor Ryan Babel was het een emotioneel afscheid. Hij kreeg een groot applaus en liet weten met moeite afscheid te nemen van een unieke club. Hij bestempelde de club als een club vol passie, waarin de club in zijn ogen uniek is in de wereld.

Van Geel sprak het tweetal toe: ,,Kenneth, je bent in je enige seizoen bij Ajax heel belangrijk geweest. Dankzij je doelpunten en assists ben je meteen ontzettend populair geworden bij onze aanhang. Ajax wenst je veel geluk in de toekomst.”

Ook Ryan Babel werd toegesproken. ,,Ryan je bent een kind van de club. Je speelt hier vanaf je tiende en we hadden je graag nog wat langer bij ons gehouden. Maar ik weet zeker dat jij ons nooit vergeet en dat wij jou nooit vergeten.”


Foto: Ajax Fotodatabase De Brouwer


Foto: Ajax Fotodatabase De Brouwer

Related posts