De Ridder kon terug naar Ajax maar koos voor Birmingham

Daniël de Ridder had de kans om terug te keren naar Ajax, maar gaf de voorkeur aan een transfer naar Birmingham City, zo meldt de rechtsbuiten in The Birmingham Mail. De Ridder speelde zich op het EK onder-21 weer helemaal in the picture na een tegenvallend seizoen bij Celta de Vigo. ,,Er waren andere clubs die me wilden hebben. Ajax toonde ook belangstelling”, aldus De Ridder, die Amsterdam in 2005 verliet. ,,Waarom Birmingham? De manager. Steve Bruce maakte indruk op me. Ik weet welke rol ik krijg in z’n plannen. De Premier League is een droom. Eigenlijk valt alles samen: mijn rol, de manager, de stad en de competitie.”

Zie ook eerdere berichten:
3 juli 2007:De Ridder niet naar Ajax maar voor drie jaar naar Birmingham
30 juni 2007:‘De Ridder sprak met Van Geel en Ten Cate’
27 juni 2007:De Ridder transfervrij! Te duur voor Ajax?
13 juni 2007:Van Geel weet niets van terugkeer De Ridder naar Ajax
17 mei 2007:Ajax ontvangt 1 miljoen euro als De Ridder verlengd bij Celta

Related posts