Ajax treft Tsjechische Slavia Praag of MSK Zilina uit Slowakije in voorronde Champions League

Ajax zal het in de derde voorronde van de Champions League moeten opnemen tegen de winnaar van het duel tussen het Slowaakse MSK Zilina en Slavia Praag uit Tsjechië, zo wees de loting vandaag uit. Slavia Praag is de nummer twee van Tsjechië. Zilina is de trotse titelhouder van Slowakije.

Trainer Henk ten Cate van Ajax is tevreden met de uitslag van de loting van de laatste voorronde van de Champions League. ,,Een loting met perspectieven”, stelde Ten Cate. ,,We hadden ook een ploeg als Spartak Moskou kunnen treffen. We mogen niet mopperen, maar we moeten ons ook weer niet rijk rekenen”, aldus de oefenmeester van de club, die vorig jaar door FC Kopenhagen in de voorronde van de Champions League werd uitgeschakeld.

Ajax krijgt pas woensdag duidelijkheid over de tegenstander. Slavia Praag treedt die dag op als gastheer van MSK Zilina. Het eerste duel tussen beide ploegen eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Ajax begint op 14 of 15 augustus eerst met een thuiswedstrijd. De return volgt twee weken later in Praag of Zilina.

Related posts