Ex-Ajacied Wamberto met FC Kopenhagen tegen Ajax?

Ex-Ajacied ‘Pipo’ Wamberto speelde de afgelopen week een wedstrijd mee met Eerstedivisieclub AGOVV Apeldoorn. De kans dat Wamberto echter een contract zal ondertekenen bij AGOVV is zeer klein geworden. AGOVV is nog wel op zoek naar aanvallende versterking maar Wamberto heeft momenteel meerdere optie’s. De oud Ajacied zal namelijk de komende week op proef gaan bij het Deense FC Kopenhagen.

De Deense kampioen speelt momenteel in de 2e voorronde van de Champions League en de mogelijkheid bestaat dat de ploeg wederom tegenstander is, net als vorig seizoen, van Ajax in de 3e voorronde. Toen wipten de Denen Ajax uit het miljoenen-toernooi. Vrijdag is opnieuw de loting met daarbij zeker Ajax en wellicht FC Kopenhagen…met Wamberto??

Related posts