Huntelaar: ‘Volgend jaar zou het buitenland logischer zijn’

Klaas-Jan Huntelaar heeft afgelopen zomer even getwijfeld over een transfer naar het buitenland, zo meldt de spits tegenover Sportweek; ,,Ik wil me nog een jaar in Nederland ontwikkelen, daarna zou de stap naar het buitenland logischer zijn. Er waren mensen in mijn omgeving die tegen me zeiden: weet je zeker dat je de stap niet wilt maken? Ik ben erover na gaan denken en besloot weloverwogen dat ik het nog niet wilde. Zoiets beslis je zélf, dat doet niemand anders.”

Huntelaar meent dat hij nog veel kan leren in Nederland. ,,Het belangrijkste is dat je naar je eigen ontwikkeling blijft kijken. Die moet zich in een goed tempo blijven voortzetten. Op dit moment vind ik dat ik in Nederland in alle opzichten nog progressie kan boeken.”

Het uitgebreide interview met Klaas-Jan Huntelaar staat in de nieuwe Sportweek die vanaf vandaag in de winkel ligt.

Related posts