Van Geel: ‘Ono geen optie als vervanger voor Davids’

Shinji Ono vindt de clubleiding geen optie, zo schrijft De Telegraaf. Ono is geen kandidaat om routinier Davids te vervangen, omdat hij te weinig toevoegt aan wat er qua kwaliteiten al in de selectie zit. ,,Het moet beter zijn dan wat we hebben”, aldus technisch directeur Martin van Geel. In plaats van veel geld uit te geven overwegen Van Geel en trainer Henk ten Cate het probleem toch intern op te lossen.

Daarbij denkt trainer Henk ten Cate vooral aan Jan Vertonghen, die voorspoedig herstelt van een enkelblessure die hij in de beginfase van de voorbereiding opliep. De Belg hoopt in de loop van deze week terug te keren en wellicht zijn rentree te maken bij Jong Ajax. Het Amsterdam Tournament komt nog te vroeg voor Vertonghen.

Zie eerdere berichten:
27 juli 2007 Mogelijke vervanger Edgar Davids moet een jonge, talentvolle speler zijn.
25 juli 2007 Ten Cate: ‘We zoeken in binnen- en buitenland naar vervanger voor Davids’.
24 juli 2007 Zaakwaarnemer Ono: Contact met Ajax dateert al van een tijdje terug.
24 juli 2007 Ajax heeft ex-Feyenoorder Shinji Ono op de korrel als vervanger voor Davids.
24 juli 2007 ‘Vervanger voor Davids zou paniekaankoop zijn’.
23 juli 2007 Ajax ziet in Engelaar tijdelijke opvolger Edgar Davids.
23 juli 2007 Ajax gaat vandaag kijken of er wellicht een (tijdelijke) vervanger moet komen voor Davids.


Related posts