Ajax vanmiddag om de tafel met Groningen over Suárez

Ajax praat vanmiddag met FC Groningen over de eventuele transfer van Luis Suárez naar Amsterdam. Aangezien de arbitragezaak is afgeblazen hoopt Ajax een opening te vinden in de muur van weerstand waar het wekenlang op stuitte. FC Groningen wil Suárez niet kwijt en vraagt veel meer dan de 3,5 miljoen euro dei Ajax onlangs bood.

Of beide partijen er uit gaan komen valt sterk te betwijfelen. Groningen vergelijkt Suarez met Babel en wil rond de 10 miljoen euro vangen voor de Uruguayaan. Een bedrag dat Ajax zeker niet lijkt te willen gaan betalen.

Zie ook eerdere berichten:
18 juli 2007:‘Ajax sportief geen verbetering voor Suarez’
18 juli 2007:Ron Jans houdt al rekening met vertek Suarez naar Ajax
17 juli 2007:Arbitragezaak Suárez vs FC Groningen pas over twee weken
14 juli 2007:Suárez via rechtszaak toch naar Ajax
12 juli 2007:Van Geel is overtuigd, ondanks dwarsliggen Groningen: ‘Suárez wil naar Ajax’
12 juli 2007:Groningen wil niet meewerken aan transfer Suárez naar Ajax

Related posts