Ten Cate: ‘We zoeken in binnen- en buitenland naar vervanger voor Davids’

Tegenover Het Parool liet Henk ten Cate weten dat Ajax op zoek is naar een vervanger voor Davids, maar dat het daarvoor niet overhaast te werk wil gaan. ,,’Misschien komt er nog een vervanger voor Davids,” aldus Ten Cate. ‘,,We kijken in binnen- en buitenland, maar we nemen geen overhaaste beslissingen.”

En de tijd is geen vriend van Ajax, want al over drie weken moet het team vanwege de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League paraat staan. Dat wordt lastig als zelfs het geraamte van de ploeg nog niet vaststaat. Ook mist Ajax nog een volwaardige linksbuiten en nu Groningen een nieuw bod van 3,5 miljoen opnieuw heeft afgewezen (zie eerdere bericht) lijkt de transfer van Luis Suárez in een impasse te zitten en is alle hoop gevestigd op de arbitragezaak van aanstaande maandag.

Related posts