‘FC Groningen weigert ook nieuw bod Ajax van 3,5 miljoen op Suárez’

Ajax heeft opnieuw bot gevangen bij FC Groningen in haar poging om spits Luis Suárez los te weken. Volgens RTV Noord-Holland hebben de noorderlingen een bod van 3,5 miljoen euro geweigerd. Naar verluidt wil Groningen zo’n 10 miljoen euro vangen voor de aanvaller. Een bedrag dat buiten proportioneel is in vergelijking met het salaris van de Uruguyaan in Groningen. Suárez hoopt maandag via een arbitragezaak de transfer te forceren. Zijn belangrijkste argumenten zijn financiële- (viervoudige salaris) en sportieve verbetering. Voorafgaand aan die zitting hebben Ajax en FC Groningen waarschijnlijk nog overleg. Ajax ziet in Suárez de opvolger van Ryan Babel als linkerspits.

Zie ook eerdere berichten:
18 juli 2007:‘Ajax sportief geen verbetering voor Suarez’
17 juli 2007:Arbitragezaak Suárez vs FC Groningen pas over twee weken
18 juli 2007:Ron Jans houdt al rekening met vertek Suarez naar Ajax
14 juli 2007:Suárez via rechtszaak toch naar Ajax
12 juli 2007:Van Geel is overtuigd, ondanks dwarsliggen Groningen: ‘Suárez wil naar Ajax’
12 juli 2007:Groningen wil niet meewerken aan transfer Suárez naar Ajax

Related posts