Ajax heeft ex-Feyenoorder Shinji Ono op de korrel als vervanger voor Davids

Ajax ziet in Shinji Ono een kandidaat om de geblesseerde Edgar Davids te vervangen. De routinier brak zaterdag zijn linker scheenbeen en staat minimaal drie maanden langs de kant. Volgens De Telegraaf is Urawa Red Diamonds bereid Ono één jaar te verhuren aan Ajax. De 27-jarige Japanner speelde tussen 2001 en begin 2006 voor Feyenoord. Na getob met blessures herpakte Ono zich in de J-League. Zaterdag was de middenvelder een van de uitblinkers in een oefenduel tegen Manchester United.

Ono kwam vijf seizoenen uit voor Feyenoord en won met die club de UEFA Cup in 2002. Mede door enkele slepende blessures zakte hij daarna steeds verder weg, maar hij kwam toch weer tot 28 wedstrijden (en vijf doelpunten) in de J-League.

Related posts