Sterchele niet naar Ajax, Feyenoord of Heerenveen maar naar Club Brugge

De Belgische spits François Sterchele speelt de komende jaren voor Club Brugge, dat hem weg wist te kapen voor de neus van tal van andere geïnteresseerde clubs waaronder Ajax, Feyenoord en SC Heerenveen. De Friezen leken met de 25-jarige aanvaller van Germinal Beerschot aan de haal te gaan. Heerenveen was al akkoord met Germinal, maar de speler zelf besloot uiteindelijk toch van de overstap af te zien.

Het afgelopen seizoen liet Sterchele zich met 21 treffers kronen tot topscorer van de Belgische Jupiler League, waarna de interessestroom op gang kwam. Ook Standard Luik mengde zich in de strijd, maar uiteindelijk bleek Club Brugge het slagvaardigst. Club, dat het afgelopen seizoen op een zeer teleurstellende zesde positie eindigde, betaalt zo’n drie miljoen euro voor de spits.

Zie ook eerdere berichten:
11 juli 2007:Sterchele wijst Heerenveen af maar naast Ajax nu ook in belangstelling van Feyenoord
16 juni 2007:Sterchele tekent niet bij Anderlecht, Ajax voorlopig niet in beeld
15 juni 2007:Sterchele kiest voor Anderlecht
8 juni 2007:Sterchele lijkt voor Anderlecht te gaan kiezen
31 mei 2007:Sterchele is behoorlijk aan de prijs; Ook Heerenveen en Anderlecht in de markt
30 mei 2007:‘Ajax meldt zich officieel voor Belgisch topscorer Sterchele’
23 mei 2007:‘Belgische topscorer Sterchele genoemd bij Ajax’

Related posts