Arbitragezaak Suárez vs FC Groningen pas over twee weken

Pas over twee weken is er meer duidelijkheid in de zaak rond Ajax, FC Groningen en Luis Suarez. De arbitragezaak die de FC Groningen-spits heeft aangespannen om een transfer naar Ajax af te dwingen is door de KNVB op de agenda geplaatst voor 30 juli. Voor Ajax betekent dit overwachte tegenslag want over amper vier weken is de voorronde van de Champions League en op deze manier wordt het bijna ondoenelijk om, in ieder geval deze aankoop, voor die tijd speelklaar/speelgerechtigd te hebben.

Ajax wil de Uruguayaan aantrekken maar in Groningen zijn ze absoluut niet van plan de aanvaller zonder slag of stoot te laten vertrekken. Gevolg: een gepikeerde Suarez, die via deze arbitragezaak alsnog een overgang wil bewerkstelligen. Belangrijkste argument: positieverbetering.

Zie ook eerdere berichten:
18 juli 2007:Ron Jans houdt al rekening met vertek Suarez naar Ajax
14 juli 2007:Suárez via rechtszaak toch naar Ajax
12 juli 2007:Van Geel is overtuigd, ondanks dwarsliggen Groningen: ‘Suárez wil naar Ajax’
12 juli 2007:Groningen wil niet meewerken aan transfer Suárez naar Ajax

Related posts