Transfer Xabi Prieto naar Ajax bijna rond?: Binnen 46 uur persconferentie

De transfer van Xabi Prieto naar Ajax zou in een afrondende fase zitten, zo meldt Ajax Netwerk. Er zijn minstens enkele informele gesprekken gevoerd. Vandaag is de zaakwaarnemer van de Spanjaard naar Amsterdam gekomen. Het lijkt er op dat deze gesprekken goed verlopen en dat de overgang rond lijkt te komen, zo melden ‘bronnen’ van Netwerk. Ajax zou des te meer kans maken nu een andere geïnteresseerde club, Athletic Bilbao, zijn interesse lijkt te verleggen naar twee van haar ex-spelers Ezquerro en Del Horno. Volgens zaakwaarnemer Miguel Ángel Cermeño is Real Sociedad van plan om in de komende 48 uur een persconferentie te beleggen.

Prieto zelf reageerde maandag tijdens de eerste training van zijn club Athletic de Bilbao op de belangstelling van Ajax tegenover ‘El Diario Vasco’. ,,Mocht ik Sociedad verlaten, dan zou ik graag zien dat ze nog wat aan me kunnen verdienen. De club maakt economisch zware tijden door.”

Zie ook eerdere bericht:
14 juli 2007: ‘Maandag gesprek tussen zaakwaarnemer Prieto en Ajax’
12 juli 2007: ‘Almeria haakt af in strijd om Prieto maar ook Ajax vind hem (te) duur’
11 juli 2007: Xabi Prieto waarschijnlijk naar Ajax

Related posts