Oefenwedstrijd GFC – Ajax (nog kaarten beschikbaar)

De tijd van de oefenwedstrijden is weer aangebroken, lekker met eigen vervoer naar de wedstrijd. De gelegenheid om de nieuwelingen aan het werk te zien. Ajax is dit jaar wederom op trainingskamp in de Lutte en speelt twee oefenwedstrijden. De eerste is tegen GFC.

In het kader van het 100-jarig bestaan van de voetbalclub GFC uit Goor speelt het 1e elftal op maandag 16 juli een oefenwedstrijd tegen Ajax. De wedstrijd op sportpark Heeckeren in Goor begint om 19.30 uur. Het sportpark is geopend vanaf 16.30 uur en om 18.00 uur is er een voorwedstrijd van de GFC E jeugd. Scheidsrechter bij GFC – Ajax is Bas Nijhuis uit Enschede. Meer informatie kunt u lezen op www.GFCGoor.nl
Kaarten zijn verkrijgbaar op de onderstaande voorverkoopadressen en aan de kassa op de wedstrijddag. Prijs van een kaart is: € 12,50.

Het ziet er naar uit dat sportpark Heeckeren maandag is uitverkocht. De voorverkoop van kaarten in Goor en omgeving is op zaterdag stopgezet. Vanaf zaterdagmiddag 14 juli zijn er alleen nog een beperkt aantal kaarten te koop bij Tankstation Hoek aan de Enterseweg in Goor. (ook op zondag en maandag geopend)
De resterende kaarten zijn te koop op de wedstrijddag. De kassa is vanaf 16.30 uur geopend.

Om 18.00 uur speelt de E jeugd van GFC een voorwedstrijd en vanaf 18.45 uur begint Ajax op het hoofdveld met de warming-up (Ajax zal rond 18.00 uur arriveren op het GFC veld)
Bezoekers die inmiddels in het bezit zijn van een kaart kunnen gebruik maken van de hoofdingang (de parkeerplaats is gereserveerd voor genodigden en de Ajax bus) of van de ingang aan de Mossendamseweg.

Op de :GFC site is ook al een voorbeschouwing op de wedstrijd te lezen, daarin staat de opmerkelijke zin “Twee conclusies kunnen we dus wel trekken: GFC verloor nog nooit van Ajax en Ajax won nog nooit in Goor. Maandagavond dus aan GFC de taak om Ajax te weerstaan. Zien we de eerste winst van Ajax in Goor?”Related posts