Zaakwaarnemer Arveladze: ‘Ajax niet aan de orde’

De toekomst van Shota Arveladze is nog steeds onduidelijk. Hij houdt de transfer naar Levante vooralsnog nog af en dus komen de geruchten over Ajax toch weer om de hoek kijken. Een overstap naar Ajax is echter niet aan de orde, zo laat zijn zaakwaarnemer Rob Cohen weten.,,’Iedereen weet dat Shota gevoelens voor Ajax heeft, maar die club heeft zich niet bij ons gemeld. Datzelfde geldt voor Sevilla”, zo liet Cohen weten in het Algemeen Dagblad.

Cohen vertelt niet dat er wel degelijk een oriënterend gesprek heeft plaats gevonden tussen Arveladze en Van Geel, zoals een bron ons wist te bevestigen (zie bericht). Toen AZ echter duidelijk maakte dat een overgang naar Amsterdam uit den boze was (zie bericht) heeft Ajax geen verdere actie meer ondernomen.

Related posts