‘Maandag gesprek tussen zaakwaarnemer Prieto en Ajax’

De zaakwaarnemer van Xabi Prieto heeft tegenover de Spaanse krant AS laten weten maandag met Ajax te praten over een mogelijke transfer. Ajax zou al een bod van 2,5 miljoen euro hebben gedaan. Real Sociedad wil de speler graag verkopen om nog een behoorlijke transfersom te kunnen vangen. Om die reden zou de club de vraagprijs inmiddels verlaagd hebben van 6 naar 5 miljoen euro.

Ajax heeft concurrentie van Athletic Bilbao. De nieuwe president van die club heeft Xabi Prieto als een van zijn beloften gebruikt in zijn strijd om de verkiezing als president. Hij schermt er dan ook mee dat Xabi Prieto’s eerste keus Athletic zou zijn. Athletic kan vooralsnog echter niet tot een akkoord komen over de transfersom.

Zie ook eerdere bericht:
12 juli 2007: ‘Almeria haakt af in strijd om Prieto maar ook Ajax vind hem (te) duur’
11 juli 2007: Xabi Prieto waarschijnlijk naar Ajax

Related posts