Krohn-Dehli mag definitief vertrekken bij Ajax

In navolging van Olaf Lindenbergh heeft ook Michael Krohn-Dehli te horen gekregen dat hij Ajax mag verlaten. De Deense middenvelder heeft nog een contract tot medio 2009. ,,Niemand heeft zich nog concreet gemeld”, vertelde technisch directeur Martin van Geel. Krohn-Dehli speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Sparta Rotterdam. Die club liet onlangs weten de Deen opnieuw te willen huren (zie bericht). Of de Rotterdamse club ook geinteresseerd is in een definitieve overname is niet bekend.

Krohn-Dehli (24) stond tot 2004 onder contract bij Ajax en stapte vervolgens over naar RKC Waalwijk. Vorig jaar zomer besloten de Amsterdammers hem weer over te nemen. In oktober vorig jaar speelde hij tegen Liechtenstein (0-4) zijn enige interland.

Related posts