Sterchele wijst Heerenveen af maar naast Ajax nu ook in belangstelling van Feyenoord

De Belg Francois Sterchele mocht zich al langer in de belangstelling van Ajax verheugen maar naar het schijnt heeft de Belg nu ook de interesse van Feyenoord gewekt, zo meldt Soccernews.nl. De transfersom van 2,5 miljoen euro lijkt geen problemen op te leveren voor Feyenoord. Sterchele leek afgelopen weken eerst tot een accoord gekomen met Anderlecht maar dat ketste af. Vervolgens leek het SC Heerenveen te worden. Beide clubs waren er al uit maar Sterchele kon het persoonlijk niet eens worden met de Friezen (zie bericht).

Club Brugge lijkt nu de beste papieren te hebben. De partijen zouden al in vergevorderd stadium zijn. De Belgische club wil echter pas definitef knopen doorhakken als Bosko Balaban zal vertrekken uit Brugge. Dat vertrek lijkt nu aanstaande nu Balaban een mondeling akkoord zou hebben bereikt met een niet nader genoemde buitenlandse club.

Overigens zal Sterchele haast moeten maken, aangezien zijn club Germinal Beerschot hem tot en met donderdag de tijd gegeven heeft om met een club rond te komen.

Zie ook eerdere berichten:
16 juni 2007:Sterchele tekent niet bij Anderlecht, Ajax voorlopig niet in beeld
15 juni 2007:Sterchele kiest voor Anderlecht
8 juni 2007:Sterchele lijkt voor Anderlecht te gaan kiezen
31 mei 2007:Sterchele is behoorlijk aan de prijs; Ook Heerenveen en Anderlecht in de markt
30 mei 2007:‘Ajax meldt zich officieel voor Belgisch topscorer Sterchele’
23 mei 2007:‘Belgische topscorer Sterchele genoemd bij Ajax’

Related posts