Soccerplaza: ‘Nilsson (Heerenveen) akkoord met Ajax’

Ajax heeft, indien Ryan Babel verkocht gaat worden aan Liverpool, al een vervanger op de korrel, zo meldt althans de website Soccerplaza.be. . Het zou hierbij gaan om Lasse Nilsson van SC Heerenveen die al eerder had aangegeven het komende seizoen niet meer bij zijn huidige club te willen spelen. Volgens de berichtgevingen hebben onderhandelingen tussen de beide clubs opgeleverd dat Ajax een transfersom zou moeten gaan betalen van vier miljoen euro. Tevens zou Ajax al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de speler zelf. De deal zou doorgang vinden indien Babel daadwerkelijk zou gaan vertrekken naar Liverpool. UPDATE 20.00uur: Inmiddels maakt ook De Telegraaf melding van de vermeende interesse in Nilsson.

Technisch directeur Martin van Geel van Ajax wil zoals gebruikelijk niet op namen reageren. Voorzitter Koos Formsma van Heerenveen heeft nog niets van Ajax vernomen. ,,Ik wacht rustig af”, laat hij vanuit zijn vakantieadres in Frankrijk weten. “Ik sluit niets uit. Het kan snel gaan in de voetballerij.”

Related posts