Beroepscommissie laat Dingsdag vrijuit gaan voor trap Huntelaar

Michael Dingsdag is vrijgesproken van een vermeende overtreding op Klaas-Jan Huntelaar. De beroepscommissie van de KNVB achtte een straf niet op zijn plaats voor de verdediger van SC Heerenveen. Er was, volgens deze commissie geen sprake geweest van kwade opzet en dus werd de verdediger vrijgesproken van hetgeen waarvan hij werd beschuldigd. Dingsdag had eerder van de tuchtcommissie een schorsing van vier duels opgelegd gekregen, nadat hij een schikkingsvoorstel van de hand had gewezen. SC Heerenveen en Dingsdag tekenden beroep aan tegen deze uitspraak en dus met succes.

Zie ook eerdere berichten:
22 juni 2007:Dingsdag weigert schikkingsvoorstel KNVB voor trappen Huntelaar
22 mei 2007:Alsnog straf Dingsdag voor overtreding op Huntelaar

Related posts