‘Prieto heeft een aantrekkelijke aanbieding van Ajax in beraad’

De Spaanse middenvelder Prieto, voluit Xabier Prieto Argarate, heeft een aanbieding op zak van Ajax, zo meldt de Spaanse site eitb24. Atletico Bilbao heeft een oogje op de 23-jarige middenvelder maar volgens de voorzitter van die club; García Macua, is Ajax een geduchte concurrent om de handtekening van de Spanjaard.,,Xabi wil graag naar Bilbao komen, maar heeft meerdere aanbiedingen binnengekregen. Met name de aanbieding van Ajax was zeer aantrekkelijk. Ik heb desondanks goede hoop op zijn komst. Binnen een paar dagen hoop ik meer duidelijkheid te krijgen.”

Prieto is een 23-jarige middenvelder die zowel centraal op het middenveld of als rechtervleugelaanvaller uit de voeten kan. Het jeugdexponent van de club uit San Sebastían kwam in meer dan honderd wedstrijden vijtien keer tot scoren. Door de degradatie zal Prieto geen strobreed in de weg worden gelegd.

Related posts