BBC: ‘Liverpool bereid vraagprijs voor Babel te betalen. Woensdag keuring?’

Volgens de BBC zou Liverpool bereid zijn om de vraagprijs voor de transfer van Ryan Babel aan Ajax te betalen, Ajax zou dan 20 miljoen Euro ontvangen. De BBC heeft dit uit de mond van Rafael Benitez gehoord. Ook The Independent, de krant die gister het nieuws over Babel wereldkundig maakte, maakt vandaag melding van een zo goed als definitieve transfer. Volgens de Engelse krant komt Babel woensdag naar Liverpool om een medische keuring te doorstaan.

Volgens het AD deze ochtend is het nog maar de vraag of Babel naar Liverpool gaat. Zijn zaakwaarnemer Winni Haatrecht is daar duidelijk over “Het traject is op dit moment heel helder. Eerst moeten Ajax en Liverpool eruit komen, dat is stap één. Daarna willen we weten wat voor plannen de technische staf van Liverpool met hem heeft. Het sportieve perspectief moet helemaal helder zijn. Pas dan kan Ryan zelf een afgewogen beslissing maken.”

“Als een club uit de top-4 van Engeland zich meldt, veeg je dat niet zomaar van tafel. Natuurlijk is Liverpool een grote, interessante club. Maar het moet niet zo zijn dat hij met acht spitsen moet strijden voor twee posities. We kijken ook naar de ontwikkeling van Ryan.”

Related posts