Sporttribune: ‘Transfer Babel naar Liverpool rond voor 17 miljoen’

Sporttribune.nl meldt dat de transfer van Ryan Babel naar Liverpool definitef rond is. De Engelsen zouden volgens ‘insiders rondom Babel’ 17 miljoen euro voor de buitenspeler van Ajax betalen, zo meldt deze site althans. In Amsterdam had Babel nog een contract tot 2010, maar technisch directeur Martin van Geel liet vandaag weten al rekening te houden met een vertrek van de 20-jarige speler uit de eigen opleiding. Ajax kon door dat nog driejarige contract namelijk de vraagprijs dusdanig opvoeren. Overigens hebben zowel Liverpool als Ajax dit bericht (nog) niet bevestigd

Zie ook eerdere berichten:
9 juli 2007: Van Geel: ‘Bod Liverpool op Babel meer dan 14 miljoen’
9 juli 2007: Liverpool doet bod van 10 miljoen op Babel
25 juni 2007: Babel: ‘ik speel volgend jaar gewoon voor Ajax’
24 juni 2007: Interesse Arsenal in Babel en Huntelaar als Anelka niet komt
16 juni 2007: Babel droomt ervan om bij Arsenal onder Wenger te spelen
15 juni 2007: De Haan adviseert Babel; ‘Nog niet klaar voor buitenland; Blijf voorlopig bij Ajax’

Related posts