Liverpool doet bod van 10 miljoen op Babel

Volgens de Engelse krant The Independent zou vooral Liverpool zeer geïnteresseerd zijn in de diensten van Ryan Babel. Zozeer zelfs dat zij een bod van 10 miljoen Euro bij Ajax hebben neer gelegd. Ajax zou overigens nog niet gereageerd hebben op het bod van Liverpool. Naast Liverpool meldt de krant dat ook Newcastle United achter de jonge Ajacied zit.

De Engelse krant denkt te weten dat het bedrag in de buurt komt van wat de Amsterdamse club voor de aanvaller zou willen ontvangen. Het is nog maar de vraag of Ajax zal ingaan op het bod van de Engelse topclub, waarschijnlijk zal Ajax weer een bijzonder hoge transfersom vragen. Deze ontwikkeling juichen wij zeer toe, in het verleden zijn er al teveel toppers voor een Mars en twee knikkers verkocht.

Babel verlengde zijn contract met Ajax tijdens het afgelopen seizoen tot medio 2011 en verklaarde bij die gelegenheid dat hij nog niet was uitgeleerd. Onlangs reageerde de veertienvoudig international (vier goals) nog op transfergeruchten door uit te spreken dat hij komend seizoen nog voor Ajax zal spelen.

Related posts