Nu komen ook o.a. Het Parool (eindelijk) met bericht interesse Ajax in Arveladze

Shota Arveladze mag van AZ uitkijken naar een andere club, waar hij kan afbouwen. De Georgiër heeft een week langer vakantie gekregen om te onderhandelen met andere clubs. De Georgiër, nog op vakantie, mag vertrekken zo gauw hij een club vindt. ,,Arveladze blijft nog een vraagteken. Het aantal wedstrijden is het probleem. Dat kan hij fysiek niet meer opbrengen,” aldus AZ-coach Louis van Gaal in Het Parool. Deze krant maakt nu ook, wat wij enkele dagen geleden als eerste en enige al wisten te melden, melding van de belangstelling van Ajax in de Georgiër.

Zondag al bekend
Onze tipgever wist afgelopen zondag al te melden dat Ajax Arveladze als pinchhitter zou willen gebruiken en hem benaderd had! (zie eerdere bericht), Arveladze zou volgens hem wel de enige speler zijn waar mee gesproken is maar echter niet de enige speler zijn die Ajax op het oog heeft. Ook o.a. Nwanko Kanu en de Deen Allback worden genoemd binnen de ArenA. Het bericht werd door geen enkele media overgenomen. Kennelijk twijfelt men aan onze betrouwbaarheid en citeert men liever duistere Engelse boulevardkranten of Nederlandse pulp-media. Men zou toch inmiddels beter moeten weten; zeker nadat wij onlangs ook al weken eerder dan iedereen wisten te melden dat Bakircioglu naar Ajax zou komen (zie bericht). Maar nu een gereneomeerde bron als Het Parool ermee komt zullen, ook dit keer, wel snel alle meelopende media volgen…Jammer jongens: beetje laat!!

,,Shota heeft de afgelopen seizoenen zo veel betekent voor AZ dat hij een chique uitgeleide verdient”, aldus een woordvoerder van de Alkmaarders vandaag. De 34-jarige aanvaller heeft zelf aangegeven dat hij het rustiger aan wil doen. De fysieke belasting valt hem steeds zwaarder. ,,Maar hij hoeft niet weg van ons. Arveladze heeft ook nog een contract voor een jaar. Mocht hij er niet in slagen een andere club te vinden, dan is hij meer dan welkom bij ons.”

Of AZ hem ook naar de concurrent in Amsterdam zomaar zonder slag of stoot zal laten vertrekken valt te betwijfelen. Arveladze speelde in zijn lange carrière onder meer voor Dinamo Tblisi, Trabzonspor, Ajax en Glasgow Rangers. In 2005 kwam hij naar AZ.

Related posts