Van Geel over buitenlandse clubs: ‘Ze denken dat ze hier alles kunnen halen’

Technisch directeur Martin van Geel toonde zich op de traditionele persconferentie rond de eerste training van Ajax verontwaardigd over de manier waarop buitenlandse clubs bij Ajax aankloppen voor spelers; ,,Die clubs denken dat ze alle spelers voor een prikkie kunnen halen in Nederland. Men denkt zo over Scandinavie, maar tegenwoordig lijkt Nederland daar ook wel bij te horen. Belachelijk lage bedragen zijn het”.

Ajax lijkt niet van plan om bijvoorbeeld Wesley Sneijder en Tom de Mul voor een habbekrats te laten gaan, nee zelfs niet zomaar als de hoofdprijs wordt betaald. Van Geel: ,,We willen niet ieder jaar bouwen. Een vervanger van Sneijder heeft ook weer tijd nodig. Daar gaan weer een paar jaar overeen en dan kunnen wij weer opnieuw beginnen”.

Related posts