Morgen is het dan zover

Morgen om 11:30 is de zomerstop eindelijk voorbij en zal de eerste training weer beginnen. Nog niet alle spelers zullen aanwezig zijn. Zo zullen alle spelers die aanwezig waren op het EK onder 21 nog een aantal dagen extra vakantie hebben zodat deze volledig uitgerust aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Ajax begint morgen met een verrassend compleet elftal (op papier dan), want alle Ajax internationals zullen morgen niet aanwezig zijn. Zij zullen zich pas op 9 juli hoeven te melden. Nieuwe aanwinsten Laurent Delorge en Erik Heijblok zijn die oefensessie voor het eerst te bewonderen in Ajax-tenue. Kennedy Bakircioglü is er nog niet bij; ook hij zal pas op 9 juli starten.

Maar de grote vraag is natuurlijk hoe ver heeft Keneth Perez zijn conflict op de spits gedreven, en zal hij morgen verschijnen op de eerste training? Hij heeft in ieder geval het nummer 19 gekregen. Ook Tom de Mul is nog steeds niet verkocht en zal op 9 juli in Amsterdam aan het nieuwe seizoen moeten beginnen. Ajax heeft alleen wat spelers verhuurd maar er is nog niets verkocht en dat zou op de iets langere termijn wel een probleem kunnen worden, want ook de geruchten machine staat niet stil. Er zijn nog steeds sterke geruchten dat Boudewijn Zenden zijn carrière in Amsterdam zal voortzetten.

Ajax heeft een grote tribune gebouwd op het kunstgras gedeelte van het trainingsveld om veel toeschouwers te kunnen plaatsen. De wedstrijd is overigens gratis te volgen op Ajax TV. Na de training is het Ajax museum GRATIS te bezoeken. 12 juli is de eerste oefenwedstrijd in Noordwijk tegen VVSB, kaarten voor de oefenwedstrijden zij bij de supportersbalie te koop,

Related posts