Zuiverloon gaat SC Heerenveen niet verlaten voor Ajax

Gianni Zuiverloon zal volgend seizoen weer het shirt van SC Heerenveen dragen, zo laat zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht weten. “Hij heeft het nu één jaar goed gedaan bij SC Heerenveen als rechtsback. Pas als hij nóg een jaar goed functioneert, gaan we verder kijken”, aldus Haatrecht tegenover Sportweek.

De vermeende interesse van Ajax verwijst Haatrecht naar het rijk der fabelen. “Ajax heeft zich nooit gemeld. SC Heerenveen wil hem ook helemaal niet kwijt. Hij staat nog twee jaar onder contract en heeft geen gelimiteerde transfersom in zijn contract. Gianni gaat dus nergens heen. Hij heeft op het afgelopen jeugd EK een stap gemaakt met Jong Oranje, maar er zijn nog genoeg verbeterpunten voor hem. Dat hebben we op een rij gezet en daar gaat hij volgend seizoen aan werken.”

Zie ook eerdere berichten uit deze soap:
30 juni 2007 Ajax bereikt persoonlijk akkoord met Gianni Zuiverloon
24 juni 2007 Zuiverloon weet niets van interesse Ajax
14 juni 2007 ‘Ajax wil ver gaan voor Gianni Zuiverloon (20)’

Related posts