Ajax polst voorzichtig Arveladze die ook naar Quatar kan

Ajax heeft voorzichtig bij Shota Arveladze geinformeerd of hij interesse heeft in een rol als pinchhitter bij Ajax. Eerder gaf Henk ten Cate al aan er graag een spits bij te hebben voor als er iets geforceerd moet worden op een bepaald moment in een wedstrijd. Arveladze heeft overigens over interesse niet te klagen. De aanvaller van AZ speelt volgens de Telegraaf met het idee zijn carrière te vervolgen in Qatar.

Arveladze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Ajax, ondanks dat hij nu al enkele jaren bij AZ speelt, zijn club blijft (zie eerdere bericht). Mocht hij een overstap overwegen dan zal dat door zijn huidige werkgever waarschijnlijk niet zonder slag of stoot worden geaccepteerd. Ajax en AZ, of eigenlijk AZ-voorzitter Scheringa en Ajax-technisch directeur Martin van Geel, liggen elkaar op zijn zachtst gezegd ‘niet zo best’. Bovendien blokkeerde men de afgelopen weken ook al een mogelijke transfer van die andere spits die eigenlijk weg wil; Danny Koevermans.

Related posts