Van Geel: ‘Feyenoord is een grote club. Zo slecht waren ze vorig seizoen nu ook weer niet’

Technisch Directeur Martin van Geel van Ajax zegt niet verbaast te zijn over de koopkracht van Feyenoord. De Rotterdammers wisten afgelopen week enkele klinkende namen als Makaay, Van Bornckhorst, Hofland en De Cler naar Rotterdam-Zuid te halen. ,,Inmiddels verbaast het me niet meer wat er bij Feyenoord gebeurt. ,,Maar als je mij deze vraag drie weken geleden had gesteld, had ik daar toch anders over gedacht”, aldus Van Geel. ,,Het was een goed idee om een talentenpoule te beginnen en dan zie je maar weer wat voor een grote club Feyenoord in Nederland is met een enorme achterban”.

,,Je moet ook niet vergeten: wij zijn in 2006 ook 24 punten achter PSV geëindigd en ook nog 16 achter AZ. Wat wij vorig jaar hebben gepresteerd: waarom zou Feyenoord dat niet kunnen? Het is afgelopen seizoen als zevende geëindigd, maar dat was ook wel een wat vertekend beeld. Zó slecht was de Feyenoord-selectie nu ook weer niet. Ik denk dat Feyenoord gewoon weer mee kan doen in de top. Of dat ook goed is voor Ajax, dat weet ik niet. Maar voor de totale uitstraling van het hele Nederlandse voetbal is dat een prima zaak.’’

Related posts