‘Ajax bereikt persoonlijk akkoord met Gianni Zuiverloon’

Volgens enkele media heeft jeugd-international Gianni Zuiverloon al een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax over een komst naar Amsterdam. Zuiverloon, die twee seizoenen geleden over kwam van Feyenoord zal de concurrentie bij Ajax om de rechtsback positie aan moeten gaan met de Roemeen George Ogararu. Ajax zal nu om de tafel gaan met de Friese club om een akkoord te bereiken over de transfersom. Heerenveen verlangt twee miljoen voor haar speler en Ajax wil anderhalf miljoen betalen. SC Heerenveen heeft al gemeldt niet akkoord te gaan met dit bod. Zuiverloon is zelf momenteel in Suriname op vakantie.

Zie ook eerdere berichten uit deze soap:
24 juni 2007 Zuiverloon weet niets van interesse Ajax
14 juni 2007 ‘Ajax wil ver gaan voor Gianni Zuiverloon (20)’

Related posts