Maduro in dreamteam EK onder 21

Hedwiges Maduro is door de toernooicommissie opgenomen in het beste team van het Europees kampioenschap voor spelers onder de 21. Met de Ajacied zijn nog vier spelers van Jong Oranje opgenomen in het dreamteam. Het gaat om Gianni Zuiverloon (Heerenveen), toernooitopscorer Maceo Rigters (NAC Breda), en Royston Drenthe van feyenoord.

Het team van bondscoach Foppe de Haan is samen met de beloften van Servië de hofleverancier in het samengestelde elftal.

Volledige EK-dreamteam:
Damir Kahriman (Servie), Gianni Zuiverloon (Nederland), Branislav Ivanoviæ (Servie), Giorgio Chiellini (Italie), Aleksandar Kolarov (Servie), Royston Drenthe (Nederland), Hedwiges Maduro (Nederland), Alberto Aquilani (Italie), Boško Jankoviæ (Servie), Leroy Lita (Engeland), Maceo Rigters (Nederland).

Related posts