Ook Ajax heeft interesse in Roy Makaay

Volgens Rob Janssen heeft Ajax geinformeerd of Makaay geinteresseerd is in een overstap naar Amsterdam. Makaay lijkt in Munchen op een zijspoor te belanden nu ook Miroslav Klose naar Bayern komt. Makaay zou ook in de belangstelling staan van feyenerd, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat een winnaar als Makaay naar de loosers uit rotterdam-zuid gaat.

Makaay is volgens sommige bronnen echter toch al enige tijd persoonlijk rond met feyenoord. De Rotterdamse club moet nu nog trachten een akkoord met de Duitse recordkampioen te bereiken. De komst van Makaay zou na ex-Ajacied Tim de Cler de tweede verrassende stuntaankoop van de rotterdammers moeten worden. Overigens heeft Makaay meerdere ijzers in het vuur; zo kan hij ook naar diverse clubs in Spanje en engeland naar het schijnt.

Related posts