Perez-soap deel 17: Ajax en PSV onderhandelen vandaag weer verder

Het leek er gisteren op dat Ajax en P$V niet meer bij elkaar zouden komen over de transfer van Perez, maar vandaag vrolijk wordt verder gesproken. De gesprekken tussen Martin van Geel en Stan Valckx liepen gisteren nog op niets uit. Martin van Geel reageerde als volgt: “We zijn er niet uitgekomen”, “Binnen een paar dagen moet er groen of rood licht zijn.”

Het is duidelijke taal van van Geel en lijkt er dat Perez zich moet gaan richten op een andere club. “Op dit moment ziet het er niet goed uit. Kenneth Perez wil per se weg en we zijn best bereid om mee te denken en mee te luisteren, maar daar zit een grens aan.”. Zoals al eerder vermeld bereikte Ajax een overeenkomst met feyenerd over een transfer bedrag van 1,8 miljoen euro maar, ”PSV heeft aangegeven daar niet naar toe te willen. Dan wordt het een moeilijk verhaal. Ze zijn weliswaar een stuk opgeschoven, maar niet genoeg.” Aldus van Geel

De zaakwaarnemer van Perez: “We blijven hoopvol. Het moet rondkomen, dat moeten ze bij Ajax ook beseffen. Ik denk dat het een extreem moeilijke situatie zal worden, wanneer Kenneth in juli toch weer terug moet naar Ajax.” Misschien had Perez ook moeten nadenken toen hij de publiciteit zocht, Alle negatieve berichten zijn uit het kamp Perez gekomen en niet uit het Ajax kamp dus het maar de vraag wie het grootste probleem 5 juli zal hebben

Zie ook eerdere berichten uit deze soap:
20 juni 2007 Perez-soap deel 16: Ajax en PSV worden het weer niet eens over transfersom Perez
20 juni 2007 Perez-soap deel 15: ‘PSV komt met nieuw, verhoogd, bod’
19 juni 2007: Perez-soap deel 14: Van Marwijk: ‘Perez moet graag komen en anders niet’!
15 juni 2007: Perez-soap deel 13: Belachelijk bod van half miljoen van PSV; feyenoord bood 2 miljoen
15 juni 2007: De Perez-soap; Nu is Ajax weer boos op Perez!
14 juni 2007: Ajax was al akkoord met Feyenoord’ Perez is echt boos!
13 juni 2007: PSV weet wat Ajax vraagt voor Perez, Feyenoord zou ‘korting’ krijgen
13 juni 2007: Onderhandelingen met PSV over Perez verlopen stroef. Perez boos op Ajax
12 juni 2007: ‘Ajax blaast transfer Perez naar PSV af’
12 juni 2007: Perez naar PSV? De AFCASupportersclub ziet de bui al hangen!
11 juni 2007: Perez niet naar Feyenoord maar voor 3 jaar naar PSV
9 juni 2007: Perez wil zelf het liefst naar PSV; Speler en club zijn al zo goed als rond
8 juni 2007: Na Feyenoord meldt nu ook PSV zich voor Perez
6 juni 2007: ‘Perez ziet in Feyenoord een serieuze optie’
5 juni 2007: Kenneth Perez; De ideale invaller die een basisspeler wil zijn
4 juni 2007: Na Feyenoord meldt nu ook PSV zich voor Perez

Related posts