Bondscoach van Jong Engeland: Drenthe en Babel beste Nederlanders

Stuart Pearce vindt Royston Drenthe en Ryan Babel de beste spelers in het elftal van Jong Oranje. Dat zei de bondscoach van Jong Engeland dinsdag. Beide landen treffen elkaar woensdag in de halve finale op het Europees kampioenschap voetbal. Drenthe en Babel zijn twee voetballers die indruk hebben gemaakt in de groepsronde”, aldus Pearce volgens nu.nl.

De oud-international is van mening dat geen van beide landen als favoriet aan de wedstrijd begint. „In de eindfase van een toernooi kun je niet meer over favorieten spreken.”

„Er is geen favoriet”, zei ook Foppe de Haan over de halve finale tegen Jong Engeland van woensdag. „In november verloren we in Alkmaar van deze ploeg met 1-0. De Engelsen maakten toen een goede indruk. Ze speelden combinatievoetbal op hoog niveau.”

Related posts