ock_assets', 'wp_enqueue_registered_block_scripts_and_styles' ); add_action( 'enqueue_block_assets', 'enqueue_block_styles_assets', 30 ); add_action( 'enqueue_block_editor_assets', 'wp_enqueue_registered_block_scripts_and_styles' ); add_action( 'enqueue_block_editor_assets', 'enqueue_editor_block_styles_assets' ); add_action( 'enqueue_block_editor_assets', 'wp_enqueue_editor_block_directory_assets' ); add_action( 'enqueue_block_editor_assets', 'wp_enqueue_editor_format_library_assets' ); add_action( 'admin_print_scripts-index.php', 'wp_localize_community_events' ); add_filter( 'wp_print_scripts', 'wp_just_in_time_script_localization' ); add_filter( 'print_scripts_array', 'wp_prototype_before_jquery' ); add_filter( 'customize_controls_print_styles', 'wp_resource_hints', 1 ); add_action( 'admin_head', 'wp_check_widget_editor_deps' ); // Global styles can be enqueued in both the header and the footer. See https://core.trac.wordpress.org/ticket/53494. add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_enqueue_global_styles' ); add_action( 'wp_footer', 'wp_enqueue_global_styles', 1 ); add_action( 'wp_default_styles', 'wp_default_styles' ); add_filter( 'style_loader_src', 'wp_style_loader_src', 10, 2 ); add_action( 'wp_head', 'wp_maybe_inline_styles', 1 ); // Run for styles enqueued in . add_action( 'wp_footer', 'wp_maybe_inline_styles', 1 ); // Run for late-loaded styles in the footer. add_action( 'admin_footer-post.php', 'wp_add_iframed_editor_assets_html' ); add_action( 'admin_footer-post-new.php', 'wp_add_iframed_editor_assets_html' ); // Taxonomy. add_action( 'init', 'create_initial_taxonomies', 0 ); // Highest priority. add_action( 'change_locale', 'create_initial_taxonomies' ); // Canonical. add_action( 'template_redirect', 'redirect_canonical' ); add_action( 'template_redirect', 'wp_redirect_admin_locations', 1000 ); // Shortcodes. add_filter( 'the_content', 'do_shortcode', 11 ); // AFTER wpautop(). // Media. add_action( 'wp_playlist_scripts', 'wp_playlist_scripts' ); add_action( 'customize_controls_enqueue_scripts', 'wp_plupload_default_settings' ); add_action( 'plugins_loaded', '_wp_add_additional_image_sizes', 0 ); add_filter( 'plupload_default_settings', 'wp_show_heic_upload_error' ); // Nav menu. add_filter( 'nav_menu_item_id', '_nav_menu_item_id_use_once', 10, 2 ); // Widgets. add_action( 'after_setup_theme', 'wp_setup_widgets_block_editor', 1 ); add_action( 'init', 'wp_widgets_init', 1 ); // Admin Bar. // Don't remove. Wrong way to disable. add_action( 'template_redirect', '_wp_admin_bar_init', 0 ); add_action( 'admin_init', '_wp_admin_bar_init' ); add_action( 'before_signup_header', '_wp_admin_bar_init' ); add_action( 'activate_header', '_wp_admin_bar_init' ); add_action( 'wp_body_open', 'wp_admin_bar_render', 0 ); add_action( 'wp_footer', 'wp_admin_bar_render', 1000 ); // Back-compat for themes not using `wp_body_open`. add_action( 'in_admin_header', 'wp_admin_bar_render', 0 ); // Former admin filters that can also be hooked on the front end. add_action( 'media_buttons', 'media_buttons' ); add_filter( 'image_send_to_editor', 'image_add_caption', 20, 8 ); add_filter( 'media_send_to_editor', 'image_media_send_to_editor', 10, 3 ); // Embeds. add_action( 'rest_api_init', 'wp_oembed_register_route' ); add_filter( 'rest_pre_serve_request', '_oembed_rest_pre_serve_request', 10, 4 ); add_action( 'wp_head', 'wp_oembed_add_discovery_links' ); add_action( 'wp_head', 'wp_oembed_add_host_js' ); add_action( 'embed_head', 'enqueue_embed_scripts', 1 ); add_action( 'embed_head', 'print_emoji_detection_script' ); add_action( 'embed_head', 'print_embed_styles' ); add_action( 'embed_head', 'wp_print_head_scripts', 20 ); add_action( 'embed_head', 'wp_print_styles', 20 ); add_action( 'embed_head', 'wp_robots' ); add_action( 'embed_head', 'rel_canonical' ); add_action( 'embed_head', 'locale_stylesheet', 30 ); add_action( 'embed_content_meta', 'print_embed_comments_button' ); add_action( 'embed_content_meta', 'print_embed_sharing_button' ); add_action( 'embed_footer', 'print_embed_sharing_dialog' ); add_action( 'embed_footer', 'print_embed_scripts' ); add_action( 'embed_footer', 'wp_print_footer_scripts', 20 ); add_filter( 'excerpt_more', 'wp_embed_excerpt_more', 20 ); add_filter( 'the_excerpt_embed', 'wptexturize' ); add_filter( 'the_excerpt_embed', 'convert_chars' ); add_filter( 'the_excerpt_embed', 'wpautop' ); add_filter( 'the_excerpt_embed', 'shortcode_unautop' ); add_filter( 'the_excerpt_embed', 'wp_embed_excerpt_attachment' ); add_filter( 'oembed_dataparse', 'wp_filter_oembed_iframe_title_attribute', 5, 3 ); add_filter( 'oembed_dataparse', 'wp_filter_oembed_result', 10, 3 ); add_filter( 'oembed_response_data', 'get_oembed_response_data_rich', 10, 4 ); add_filter( 'pre_oembed_result', 'wp_filter_pre_oembed_result', 10, 3 ); // Capabilities. add_filter( 'user_has_cap', 'wp_maybe_grant_install_languages_cap', 1 ); add_filter( 'user_has_cap', 'wp_maybe_grant_resume_extensions_caps', 1 ); add_filter( 'user_has_cap', 'wp_maybe_grant_site_health_caps', 1, 4 ); // Block Templates CPT and Rendering add_filter( 'render_block_context', '_block_template_render_without_post_block_context' ); add_filter( 'pre_wp_unique_post_slug', 'wp_filter_wp_template_unique_post_slug', 10, 5 ); add_action( 'wp_footer', 'the_block_template_skip_link' ); add_action( 'setup_theme', 'wp_enable_block_templates' ); unset( $filter, $action );

Boakye blijft bij Heracles

Heracles heeft met Ajax en Boakye overeenstemming bereikt over de transfer van de Ghanees. Boakye speelde vorig seizoen al in Almelo maar was daar op huurbasis. Hij stond nog tot 2008 onder contract bij Ajax. Boakye was al op de hoogte gesteld dat hij mocht uitkijken naar een andere club. Heracles was er snel bij en voldeed aan de afkoopsom die Ajax voor de 22-jarige Ghanees gevraagd had. De Ghanees stond al 31 keer in het veld voor Heracles, en zal dat aantal proberen voor volgend seizoen te evenaren.

Related posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.