De Mul: ‘Er ligt bij Ajax te veel nadruk op wat je fout doet’

Tom de Mul gaat er vanuit dat hij komend seizoen verhuisd naar Sevilla. Volgens de Belg moeten Ajax en Sevilla er nog uit komen. Zelf is hij in grote lijnen er uit met de UEFA Cup-winnaar. ,,Dat ik weg wil heeft niets met de cultuur te maken, ik heb het naar mijn zin bij Ajax. Het enige dat ik heb gezegd is dat ze te veel de nadruk leggen op wat je fout doet. Soms krijg je kansen in leven die je niet moet laten lopen”, aldus de vleugelaanvaller voor camera van RTV Noord-Holland”.

Vooralsnog moet de snelle rechtspoot in de wachtkamer plaatsnemen. Ajax en Sevilla zijn in conclaaf over de voorwaarden van een eventuele overgang, maar er lijkt tot op heden weinig schot in de zaak te zitten. De 21-jarige De Mul heeft nog een contract tot de zomer van 2008. Zijn transfersom zou rond de 4 miljoen euro moeten bedragen.

Zie ook eerdere berichten:
12 juni 2007: Van Geel bevestigt: ‘Ajax onderhandelt met Sevilla over De Mul’
6 juni 2007: De Mul bevestigt akkoord met Sevilla: ‘Nu afwachten of clubs eruit komen’
5 juni 2007: ‘De Mul dichterbij transfer naar Sevilla’
7 mei 2007: De Mul ontkent uitspraak maar wil wel weg
5 mei 2007: Zaakwaarnemer De Mul ontkent interesse Sevilla; Ook kleedkamerverhaal onzin!
4 mei 2007: De Mul wil contract niet verlengen: ‘Sfeer in kleedkamer te hard’
6 april 2007: ‘De Mul is al persoonlijk accoord met Sevilla’

Related posts