‘Ajax bood Feyenoord Perez, Lindenbergh plus geld voor Slory’

Gistermorgen verscheen het bericht dat Ajax zich bij feyenoord gemeld heeft voor Andwelé Slory. De spits was gisteravond (vrijdag) te gast bij het tv-programma De Wedstrijden op Tien. Frits Barend wist te melden dat Ajax aan de Rotterdammers Kenneth Perez en Olaf Lindenbergh zou hebben aangeboden in een deal met Slory waarbij Feyenoord ook nog een geldbedrag tegemoet zou kunnen zien.

De in de studio aanwezige Slory liet weten dat hij op de hoogte is van de Amsterdamse belangstelling. ,,Het is voor mij moeilijk om daar uitspraken over te doen”, zei de kersverse international over de interesse van Ajax. ,,Ik weet dat Ajax mij wil hebben, maar Feyenoord wil me graag houden. Daarom ga ik nu gewoon met veel plezier naar De Kuip. Bovendien; Feyenoord heeft ‘nee’ gezegd, dus heb ik er ook niet over hoeven nadenken. En dat is maar goed ook, want ik weet hoe gevoelig dit ligt in Rotterdam.”

Als het aan de kersverse Feyenoord-coach Bert van Marwijk ligt is een transfer van Slory onbespreekbaar, zo liet hij gisterochtend al direct weten (zie bericht); ,,Die jongen heeft een tweejarig contract bij ons en heeft nog geen minuut voor Feyenoord gespeeld. Als je hogerop wilt, laat je hem niet gaan.”

Related posts