De Perez-soap; Nu is Ajax weer boos op Perez

Wij verklaren de transfer van Keneth Perez vanaf vandaag officieel tot soap!! Nadat Perez gisteren nog boos was op Ajax is Ajax nu ook boos op Perez. Het maakt het op zich wel overzichtelijk dat iedereen op elkaar boos is.

Bij Ajax is men boos om de uitlatingen van de zaakwaarnemer van Perez; de Deen Karsten Aalbrink, gisteren in De Telegraaf, Hij verweet Henk ten Cate dat hij de transfer naar P$V persoonlijk blokkeert.

Ten Cate reageert vandaag in dezelfde krant: ,,Het grote zwartepietenspel is nu dus aan de gang. Die man vertelt echt de grootste onzin. Vlak voor m’n vakantie heb ik nota bene nog een gesprek met Perez gehad, waarin ik aangegeven heb dat hij wat mij betreft onder dezelfde voorwaarden bij Ajax kan blijven. En als ik zie hoeveel wedstrijden hij dit seizoen gespeeld heeft, dan is hij er niet bepaald slecht vanaf gekomen. Als hij bij de directie daarna toch aangeeft weg te willen, dan is het verder zijn zaak en die van de directie. Daar sta ik helemaal buiten. Waar hij dan eventueel naartoe gaat, interesseert me daarom ook helemaal niets.”

‘Vier keer mening gewijzigd’
Ook Maarten Fontein wil wel iets kwijt over de zaak; ,,Ik heb met verbazing de uitlatingen van die manager gelezen. Het is bij Ajax zo dat niet de trainer, maar de directie beslist of een speler al dan niet wordt verkocht. Het klopt dat Perez van ons niet weg hoeft, maar zelf weg wil. Dat zijn manager nu suggereert dat Henk ten Cate zijn transfer naar PSV tegenhoudt, is klinkklare nonsens. Het is Perez zelf die ten aanzien van PSV en Feyenoord nu al vier keer zijn mening heeft veranderd. Bovendien is hij degene die van zijn nog doorlopende contract af wil. Daarom hebben wij ook het recht om te bepalen voor welk bedrag het contract moet worden afgekocht en niet Perez en zijn manager. Daar draait het momenteel om en niets anders. Diverse clubs hebben zich gemeld en daar onderhandelen we mee”.

Al met al denken wij niet dat dit het laatste bericht is dat wij over een transfer van Keneth Perez zullen schrijven.

Zie ook eerdere berichten uit deze soap:
14 juni 2007: Ajax was al akkoord met Feyenoord’ Perez is echt boos!
13 juni 2007: PSV weet wat Ajax vraagt voor Perez, Feyenoord zou ‘korting’ krijgen
13 juni 2007: Onderhandelingen met PSV over Perez verlopen stroef. Perez boos op Ajax
12 juni 2007: ‘Ajax blaast transfer Perez naar PSV af’
12 juni 2007: Perez naar PSV? De AFCASupportersclub ziet de bui al hangen!
11 juni 2007: Perez niet naar Feyenoord maar voor 3 jaar naar PSV
9 juni 2007: Perez wil zelf het liefst naar PSV; Speler en club zijn al zo goed als rond
8 juni 2007: Na Feyenoord meldt nu ook PSV zich voor Perez
6 juni 2007: ‘Perez ziet in Feyenoord een serieuze optie’
5 juni 2007: Kenneth Perez; De ideale invaller die een basisspeler wil zijn
4 juni 2007: Na Feyenoord meldt nu ook PSV zich voor Perez

Related posts