Ajax presenteert nieuwe thuistenue (FOTO+ANIMATIE!)

Ajax presenteert vandaag officieel het nieuwe thuistenue. Zoals wij allang exclusief wisten te melden zijn de belangrijkste nuances van het nieuwe shirt de drie Amsterdamse Andreaskruizen verwerkt op de rode baan van het shirt en het kraagje dat terugkeert.De Andreaskruizen zijn gestanst in het shirt, waarbij gebruik is gemaakt van de driedimensionale structuur van de hoogwaardig functionele materialen van het shirt. ,,Door gebruik te maken van deze ontwerptechniek kunnen we een opvallend Amsterdams ontwerpdetail aan het shirt toevoegen, zonder een compromis te hoeven doen aan het zo kenmerkende basisontwerp van het Ajax-thuistenue. Ons nieuwste Ajax-thuistenue is Amsterdamser dan ooit”, aldus Hetzer Ubbens, de Adidas Asset Manager Ajax.

Ajax zal vanaf de voorbereiding te zien zijn in het nieuwe tenue. Het nieuwe blauwe Ajax-uittenue is eerder dit jaar geïntroduceerd in de uitwedstrijd tegen Willem II.


Gabri showt het nieuwe tenue

Related posts