‘Juventus wil Van der Vaart’

De Italiaanse recordkampioen Juventus wil Rafael van der Vaart betrekken bij haar terugkeer in de Serie A. De tien miljoen die de Italianen willen betalen voor de spelmaker, is echter veel te weinig voor HSV om overstag te gaan, meldt de Duitse krant Bild. Navraag leert dat de interesse van de Oude Dame, die het afgelopen seizoen in de Serie B speelde vanwege een omkoopschandaal, serieus is. Juve-vedette Pavel Nedved gaf al aan dat zijn werkgever idolaat is van het spel van de Nederlandse international. ,,Hij kan ons spel vorm geven”, zei de Tsjechische aanjager tegenover de krant.

Geconfronteerd met de Italiaanse belangstelling, reageerde de nummer 10 van HSV: ,,Ik vind het een grote eer dat een club met zo’n historie mij wil hebben.” De club van Huub Stevens gaat pas om tafel met de Turijnse promovendus als de club het dubbele biedt. En dan te bedenken dat Van der Vaart voor een habbekrats de ArenA uitwandelde…

Bild meldt verigens ook dat Real Madrid de droomclub blijft van Van der Vaart; ,,Daar wil ik in mijn carrière zeker gespeeld hebben.”

Related posts