‘Ajax was al akkoord met Feyenoord’ Perez is echt boos!

In de Telegraaf van vandaag meldt Kenneth Perez dat hij boos is en dat hij de houding van Ajax zat is. Volgens het Algemeen Dagblad had Feyenoord afgelopen weekend met Ajax een akkoord bereikt over de transfer van Kenneth Perez. De Deen besloot daarna voor PSV te kiezen. Volgens Van Geel is Feyenoord nog steeds wel een hele serieuze optie als club voor Perez, zo gaf hij aan in het AD. PSV zou nog geen akkoord hebben bereikt en haar bod al enkele malen hebben verhoogd.

Volgens de Deense middenvelder en zijn manager Karsten Aabrink verkoopt Ajax de Deen liever niet aan een directe concurrent in de strijd om de landstitel en hierover bestaat bij hen grote ergernis. ,,Deze behandeling van Perez door Henk ten Cate kunnen wij niet meer tolereren” , aldus Aabrink.

,,Henk ten Cate heeft gekregen wat hij wil. Ten Cate wil niet meer werken met Perez. Dit was geen verrassing meer voor ons. We wisten het al een half jaar. Dat moeten wij accepteren. Maar daarmee is de rol van Ten Cate uitgespeeld. Het is niet Ten Cate of Ajax die bepaalt waar Perez nu gaat spelen”.

Technisch directeur Martin van Geel bestrijdt dat Ajax een transfer naar PSV expres dwarsboomt. ,,In eerste instantie wilden we Perez het liefst naar het buitenland verkopen, maar hij wil in Nederland blijven, dus die optie viel af. Vervolgens hebben we te maken met twee clubs die hem willen hebben; PSV en Feyenoord, en moeten we kijken of we eruit kunnen komen. Dat is tot op heden nog niet het geval en meer is er niet aan de hand.”

Tussen de regels door lezend betekent het dat Ajax alsnog feyenoord wil pushen hetzelfde bedrag als PSV te betalen. Probleem is dan nog dat Perez zelf zijn zinnen al op Eindhoven heeft gezet en te ambitieus is voor Rotterdam-Zuid.

Zie ook eerdere berichten:
13 juni 2007: PSV weet wat Ajax vraagt voor Perez, Feyenoord zou ‘korting’ krijgen
13 juni 2007: Onderhandelingen met PSV over Perez verlopen stroef. Perez boos op Ajax
12 juni 2007: ‘Ajax blaast transfer Perez naar PSV af’
12 juni 2007: Perez naar PSV? De AFCASupportersclub ziet de bui al hangen!
11 juni 2007: Perez niet naar Feyenoord maar voor 3 jaar naar PSV
9 juni 2007: Perez wil zelf het liefst naar PSV; Speler en club zijn al zo goed als rond
8 juni 2007: Na Feyenoord meldt nu ook PSV zich voor Perez
6 juni 2007: ‘Perez ziet in Feyenoord een serieuze optie’
5 juni 2007: Kenneth Perez; De ideale invaller die een basisspeler wil zijn
4 juni 2007: Na Feyenoord meldt nu ook PSV zich voor Perez

Related posts