Onderhandelingen met PSV over Perez verlopen stroef. Perez boos op Ajax

De transfer van Kenneth Perez naar PSV is nog niet rond. De Deen zou persoonlijk al akkoord zijn met de Eindhovense club maar de onderhandelingen tussen Ajax en PSV verlopen stroef. ,,Het verbaast me dat er nog geen akkoord is”, zegt de zaakwaarnemer van Perez. ,,Als een club aangeeft dat een speler niet meer dan een reserve is, dan verwacht je toch dat de clubs er snel uit kunnen zijn”. Perez zelf is verbolgen over de houding van Ajax, dat hem vooralsnog wel aan Feyenoord en niet aan PSV wil verkopen.

De 32-jarige Deen heeft de interesse van Feyenoord naast zich neer gelegd en richt zich op PSV. Ajax verkoopt hem echter liever aan de Rotterdammers, omdat PSV als een belangrijkere concurrent in de strijd om de landstitel wordt beschouwd. Perez vindt dat hij zelf moet kunnen bepalen waar zijn toekomst ligt en heeft aangegeven het er niet bij te laten zitten. Het contract van Perez in Amsterdam loopt nog door tot medio 2009.

Niet kwijt
,,Wij willen hem niet weg hebben”, zegt technisch directeur Martin van Geel dinsdagavond tegenover Highlow.nl. ,,Maar het is logisch dat iemand van 32 weg wil om te spelen, maar er is op dit moment niets concreets.” Volgens Van Geel is de interesse terecht. ,,Iemand van zijn klasse wil natuurlijk veel spelen, hij is 32, dan is het logisch dat hij weg wil. Maar wij willen hem niet kwijt, laat dat duidelijk zijn. Als de speler aangeeft weg te willen, dan kunnen we dat niet tegenhouden.” De interesse van zowel PSV als Feyenoord wil hij wel bevestigen. ,,Ja, dat klopt, maar we zijn nog lang niet zover dat we spreken over contracten of medische keuringen.” Dat Ajax de overgang van Kenneth naar PSV of Feyenoord zou tegenhouden is onzin volgens Van Geel. ,,Je houdt hem toch niet tegen, maar laat duidelijk zijn, dat we er niet om staan te springen om zo’n speler naar een directe concurrent te laten gaan!”

Related posts